Rencontres pédagogiques 2023 afholdes d. 14. og 15. september 2023 på Københavns Professionshøjskole (Campus Carlsberg, København) og året tema er « Le français en mouvement ».
 
Bevægelse forstås her i:
  • bogstavelig forstand: hvordan kan vi integrere sport og teater i franskundervisningen? Hvordan kan vi organisere aktiviteter for at få det franske sprog til at leve uden for klasseværelset? Hvorfor og hvordan organiseres et udvekslingsophold for eleverne?
  • i overført betydning: hvordan udvikler det franske sprog sig og undervisningen i faget? Hvordan kan vi introducere den fransktalende verden for eleverne?
 
Årets fransklærerseminar tilbyder et nyt format med aktiviteter fordelt over et halvanden dags program, som byder på række flash-præsentationer, et plenumoplæg og to valgfrie workshops af 2½ times varighed, hvilket giver mere tid til udveksling og konkrete opgaver.
 
Formålet er fortsat det samme: inspiration til fransklærerne og konkret undervisningsmateriale klar til at tage i brug i undervisningen.
 
Fredag d. 15. september vil ligeledes byde på en rundvisning i det Thottske Palæ fra kl. 13.30 til 14.45 og seminaret afsluttes med en cocktail på den franske ambassade.
 
Prisen for kurset og arrangementet på ambassaden er 1200 kr. per person
 
 
 
Tilmeldingen er åben indtil midnat den 5. september.
 
OBS: deltagerantallet for hver workshop er begrænset og pladserne vil blive tildelt efter første til mølle-princippet.