Hjemmesiden FranskSprog.dk

FranskSprog er en hjemmeside med dokumentation til fransklærere i Danmark. Formålet med siden er at lette lærernes arbejde ved at tilbyde:

  • pædagogisk materiale, der er klar til brug;
  • links til fransksprogede hjemmesider, som kan benyttes til forberedelse af undervisningen;
  • artikler om det franske samfund
  • tilbud til undervisere om videreuddannelse/ efteruddannelse;
  • nyheder om fransksprogede arrangementer i Danmark.

De forskellige temaer bliver valgt på baggrund af lærerne, samt grundskole- og gymnasieelevernes interesseområder. Vi bestræber os på løbende at producere  og tilbyde materiale, der passer til det lærerne efterspørger, både mht. temaer og anvendelighed i timerne.

Det er gratis at få adgang til siden, og du må meget gerne dele ideer og kommentarer med os for at gøre siden til en udvekslingsplatform.

Derudover kan man gratis tilmelde sig den månedlige ”bulletin pédagogique”.

Fortrolighedspoltik

Hjemmesidens ophavsret:

Denne hjemmeside er udgivet af det Franske Institut i Danmark.

Fortrolighedsoplysninger :

Det Franske Institut anstrenger sig for at udgive præcise og opdaterede oplysninger. Det skal dog tilføjes, at de indeholdte oplysninger på hjemmesiden udelukkende er udgivet til orientering. Oplysninger kan derfor, særligt i forbindelse med nyheder vise sig at være mangelfulde og udgør ingen garanti. Deres formål er at informere og hjælpe internetbrugere i deres fremgangsmåde, når de vil lærer fransk. Internetbrugere må meget gerne forhøre sig hos det Franske Instituts medarbejdere om andre oplysninger er tilgængelige eller nødvendige. Som følge heraf, kan det Franske Institut ikke påtage sig ansvar for oplysninger, der skulle forekomme på denne side. Derudover fralægger det Franske Institut sig ethvert ansvar for andre siders tilgængelighed samt indholdet på andre sider, som er forbundet med denne side via links.